Érvényesség: január 15. - április 8.

 

55 év feletti vendégeink részére kedvező csomagajánlatot állítottunk össze. Ha szereti a csendet és nyugalmat, a tartalmas feltöltődést, a hagyományos házias ízeket vidéki miliőben, akkor itt a helye!

Érvényesség: 2020. május 15. – augusztus 31.

 

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében távol a város zajától egy idillikus, bájos Kastély-kúriában! Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

Érvényesség: 2020. január 16. – április 8.

Tapasztalataink alapján vendégeink nem szívesen hagyják otthon házi-kedvenceiket, részben nem minden esetben megoldható megbízható gondoskodó szomszéd vagy ismerős felkérése. De miért ne járna pihenés a velünk élő négylábú társunknak? Kutyabarát szálláshelyként most különdíj felszámolása nélkül pihenhet házi kedvencével nem csak kastély szobában, hanem lakosztályban is!

Tavaszünnep Húsvétolással

Tavaszünnep Húsvétolással

 

Húsvétra gondolva nagyon sok minden eszünkbe jut. A tavasz, a feltámadás, a barka, a tavaszi szünet, a 40 napos böjt vége, a finom sonka és a kalács, a piros tojás, a locsolók, a bárány és a hal, a hosszú hétvége. Ünnep ez a javából, amire minden évben, talán már január óta készülünk. Számon tartjuk az időpontját, tervezgetjük a családi programokat, befoglaljuk a wellness hétvégét, idén éppen a bájos zalai kis faluban Misefán a Fábiánics Kastélyban.

Majális Arborétumban!

Május 1. hosszú hétvége

 

A népi hagyományaink szerint május első napján zöld ágakkal, virágokkal díszítették a házakat, illetve már a korai Pannon népek a keltáknál is jegyzik magát a májusfa-állítás szokását. A májusfa más népi nevei: hajnalfa, jakabfa vagy májfa.

Hozza el kívánság szalagjait az arborétumunk erre megfelelő fácskájára elhelyezheti, közösségi oldalon való megosztásér ajándék italt adunk a vacsorához!

Pünkösd

Pünkösdi Kiskirály választás

 

Pünkösdöt a keresztény egyház születésnapjának is tartják. Az evangélium szerint ugyanis Krisztus mennybemenetele után az apostolok, Mária és a legközelebbi tanítványok közösen ünnepeltek: Szent Péter prédikációját követően sokan megtértek, belőlük alakultak az első keresztény gyülekezetek.

Időpont: 2020. május 27 – június 1.

Ajándékutalvány

Beváltható: 2020. május 1-g (foglalható, érkezési napok: szerda, csütörtök, péntek)

2 fő / 2 éjre vonatkozó utalvány, félpanziós ellátással

Exkluzív ajándékutalvány Zala megye egyik legszebb kastélyába. Születésnap, házassági évforduló, vagy egyéb családi ünnep? Megtalálta a tökéletes ajándékot szeretteinek, barátainak! 

NAPI ÁRAK

Érvényesség: 2019. évben

1 éjszaka foglalása esetén érvényes portai, vagy rack rate árak.

Please reload

H-8935 Misefa, Béke u. 2,
fabianicskastely@gmail.com  

+36-30-599-3215

  • Facebook Basic Black

© 2018 by Viding Kft