Ajándékutalvány

Beváltható: 2020. május 1-g (foglalható, érkezési napok: szerda, csütörtök, péntek)

2 fő / 2 éjre vonatkozó utalvány, félpanziós ellátással

Exkluzív ajándékutalvány Zala megye egyik legszebb kastélyába. Születésnap, házassági évforduló, vagy egyéb családi ünnep? Megtalálta a tökéletes ajándékot szeretteinek, barátainak! 

Késő őszi és Adventi hangulatok

Késő ősszel levetkőzik a természet, szerelmesei az erdei tájnak ilyenkor a legeldugottabb helyeket is könnyedén felkeresik.

 

Mikor a hervadás varázsa
megreszket minden őszi fán,
gyere velem a hervadásba
egy ilyen őszi délután.

 

           Wass Albert: Őszi hangulat. idézet

 

Zala megye szívében öröm megélni e csodálatos átalakulást, ahol a hosszú sétákat gyógy-, és termálfürdők vize erőt ad a hosszú télre. Ami az Adventi időszak nyüzsgésével kezdődik, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg tematikus vásárai vagy a távolabbi, de könnyedén elérhető szombathelyi, soproni, grazi vásárok kézműves portékái vonzóak az idelátogatóknak!

Érvényesség:  2019.november 6. - december 22.

11.000 Ft / fő / éj-től, már két éjszakás foglalástól!

Romantikus Kastéy-Karácsony

​Érvényes: 2019.12.23. – 2019.12.28.

: Gondoljon minél hamarabb a Karácsonyi kikapcsolódásra! Töltse a jeles napokat szeretteivel a romantikus Fabianics Kastélyban, Zala megye egyik gyöngyszemében. A helyszín önmagában garancia a meghitt pillanatokra. J

Szilveszter a múltidéző Kastélyban

​Érvényes: 2019.12.27 – 2020.01.05.

Búcsúztassa el az óévet egy patinás Kastély meghitt nyugalmát élvezve, zenés, pezsgős, gálavacsorával, ráadásul mindezt elérhető áron, Kehidakustányi Fürdőtől csupán 15 percnyire! Kattintson a részletekért!

Szenior Ősz a Zalai dombok és erdők között

 Az ősz lassan, de megállíthatatlanul váltja át a természet zöld színét a sárga és piros ezernyi kombinációjába. Ilyenkor jön el a frissen lehullott avarban a hosszú erdei séták,  a szarvasbőgés és a szüret ideje. Töltsön néhány napot nálunk és fedezze fel e nagyszerű évszak szépségeit Zalában! Most az őszi hónapokra ajánlunk tartalmas feltöltődést, 4 eltöltött éjszakától ajándékot és kedvezményt adunk kedves vendégeinknek.

Őszi hosszú hétvégék, Hosszabbítsa Ön meg a hétvégéjét nálunk!

Az ősz lassan, de megállíthatatlanul váltja át a természet zöld színét a sárga és piros ezernyi kombinációjába. Ilyenkor jön el a frissen lehullott avarban a hosszú erdei séták,  a szarvasbőgés és a szüret ideje. Töltsön néhány napot nálunk és fedezze fel e nagyszerű évszak szépségeit Zalában! Most 3 és 4 eltöltött éjszakától ajándékot és kedvezményt adunk kedves vendégeinknek.

Érvényesség:  2019.szeptember 2. - december 4.

23.000 Ft / 2 fő / éj-től

NAPI ÁRAK

Érvényesség: 2019. évben

1 éjszaka foglalása esetén érvényes portai, vagy rack rate árak.

Gasztro hétvégék Misefán

​Érvényesség: 2019. november 7-l december 1-g

Motivációs szöveg: Kóstolja meg az egyedülálló zalai ízeket! Tematikus vacsoraélményekkel kedveskedik vendégeinek a misefai Fábiánics Kastély. Nálunk 3 felejthetetlen gasztronómiai élményben lehet része egyazon hétvégén. Borszakértő házigazda vezetésével vezetett borest koronázza mesterszakácsunk által elkészülő ételkészítményeket. A folyamatosan megújuló Kastély szeretettel várja a főúri miliőbe vágyó régi és új vendégeit, kíváncsiskodókat.

15.000 Ft /fő /éjtől

Please reload

H-8935 Misefa, Béke u. 2,
fabianicskastely@gmail.com  

+36-30-599-3215

  • Facebook Basic Black

© 2018 by Viding Kft